Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

MTБ Банк розпочав співпрацю з ДП «СЕТАМ»

Приватним особам
Бізнесу
12.12.2022
MTБ Банк розпочав співпрацю з ДП «СЕТАМ» - фото - mtb.ua

Першими лотами в системі стали 9 земельних ділянок різного цільового призначення у Одеській області та житловий будинок у Київській області. Загальна стартова сума лотів складає  60 821 500 грн. Аукціони стартують 21 грудня 2022 року. Перелік всіх лотів за посиланням: https://bit.ly/3HtCXdw

Також банк зможе виставляти на електронні торги всі види заставного та арештованого майна, а також права вимоги боргу. Продаж здійснюватиметься на класичних аукціонах без зниження ціни (англійський) та аукціонах з покроковим зниженням ціни (голландський). Покупцями майна на онлайн-аукціонах можуть стати усі бажаючі, що зареєструються в системі продажів OpenMarket.

 «Наша співпраця з ДП «СЕТАМ» дає впевненість в тому,  що об’єкти забезпечення будуть реалізовані за об’єктивною, ринковою ціною. Саме сьогодні, у період воєнного стану,  дуже важливо співпрацювати з командами, які формують справедливий ринок, - підкреслив Голова правління МТБ Банку Юрій Кралов. - Чесність і прозорість процедур з продажу заставного майна, яку забезпечує команда «СЕТАМ», обертається вигодою для всіх учасників аукціонів. І це створює поштовх подальшого розвитку як бізнесу, так і фінансової системи в цілому».

«Дякую МТБ Банку за довіру до системи аукціонів OpenMarket-СЕТАМ, впевнений, що це буде продуктивне партнерство», – зазначив заступник генерального директора з розвитку підприємства ДП «СЕТАМ» Давид Салахутдінов.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 19,4 млрд грн.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти