Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК став партнером West Ukraine Digital

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
24.06.2022
МТБ БАНК став партнером West Ukraine Digital - фото - mtb.ua

З червня місяця в західному регіоні розпочав свою діяльність проектний офіс West Ukraine Digital. Пріоритетними напрямками роботи якого стануть підтримка та розвиток бізнес середовища в регіоні,  підготовка та розвиток проектів в сфері цифрової трансформації економічних галузей регіону, релокація підприємств та бізнес в західний регіон країни,  підтримка та промоція інноваційних проектів.

Мета партнерства МТБ БАНК з таким потужним проектом - сформувати  інституційну і бізнес-спроможність західного регіону та направити зусилля на його розвиток.

Ідея проекту полягає у формуванні західно-українського центру інновації та цифровізації, об’єднання регіону заради простих та швидких цифрових рішень, розробці  зручних сервісів для мешканців регіону. Перед офісом стоятимуть завдання щодо:

-             цифровій трансформації регіону, а саме впровадженні відкритих даних та аналітики, підвищення інституційної спроможності регіональних інституцій, розвитку безпечності та доступності регіону, будівництву цифрової культури та культури цифри;

-             цифровізації регіону, що включатиме: формування цифрових спроможностей громад, розвиток цифрової демократії, впровадження міжнародних стандартів в галузях цифрових технологій, співпраці з державними органами;

-             розвитку економіки регіону та популяризації регіону за кордоном з метою залучення інвестицій;

-             освіті та підвищенню рівня обізнаності в сфері цифрової трансформації, підтримці малого та середнього бізнесу.

Проєкт охоплюватиме 4 регіони заходу України, а саме: Тернопільську, Львівську, Чернівецьку та Івано-Франківську області та реалізовуватиметься в партнерстві з Тернопільською, Львівською,  Чернівецькою та Івано-Франківською обласними військовими адміністраціями.

Офіс проекту буде розміщений в Тернопілі.

Ілля Климович, заступник Голови Правління МТБ БАНК,  під час презентації старту роботи проєктного офісу West Ukraine Digital підкреслив, що банк дуже цінує ініціативи Міністерства цифрової трансформації, та додає значних зусиль до прискорення цифровізаціі банківських продуктів:  

«Окрім платежів 24/7 МТБ БАНК з 1 липня запускає новий продукт МТB Оffice. Це цифровий дистанційний офіс  взаємодіі з банком. Ми будемо надавати декілька банківських продуктів віддалено: гарантіі, кредити, послуги з факторингу, депозити. Нашім клієнтам будуть доступні такі функції, як онлайн-замовлення довідок,  виписок, надсилання листів та інше.  Наразі ви можете надавати документи в наш банк з будь-якоі точки світу, в будь який час, приймаємо будь-які підписи КЄП та УЄП.  З великою радістю хочу також сказати,  що у вересні саме в Тернополі буде відкрито сучасний офіс та відділення МТБ БАНК, а зараз ми вже присутні у Львові, Івано-Франківську та на Буковелі». 

Ініціатором створення проектного офісу є Міністерство цифрової трансформації України, Тернопільська обласна військова адміністрація, підтримку у створенні надає компанія VISA, а виконавцем проекту виступає громадська організація “Вест Юкрейн Діджитал”.

В подальшому офіс буде реалізовувати проекти цифрового розвитку регіону, співпрацювати з інвесторами, кредиторами та бізнесом в реалізації їхніх ініціатив.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти