Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ Банк тепер і у Черкасах

Приватним особам
28.10.2022
МТБ Банк тепер і у Черкасах - фото - mtb.ua

Складна ситуація в країні, часткова окупація територій вимагає від фінансових структур знаходити рішення для того, щоб клієнти, як і раніше, відчували безперервність та безпеку банківських операцій, мали повноцінний доступ до сервісів та послуг.  Саме з такою метою МТБ Банк зробив крок на зустріч мешканцям центрального регіону країни і відкрив своє відділення в Черкасах.

На мапі присутності МТБ Банку 27 жовтня 2022 року з'явилася нова яскрава точка - відділення у Черкасах. Незважаючи на найскладніші обставини та труднощі, наш банк продовжує розвиватися і  втілювати свої амбітні плани у життя.

В самому центрі нашої країни побудовано сучасний офіс у форматі open space и тепер кожен мешканець Черкас може отримати весь спектр банківських продуктів, послуг і сервіс найвищого рівня.  Що відразу впадає у вічі, коли заходиш до відділення – робоче місце bank teller. Це працівник банку, який є першою лінією обслуговування клієнтів та забезпечує більшість клієнтської транзакційної підтримки. Саме bank teller допоможе клієнтам здійснити будь-яку фінансову операцію чи відповість на запитання.

Тут черкасці можуть отримати оптимальні умови обслуговування, професійну консультацію з фінансових питань, оформити кредит чи депозит, замовити платіжну картку, здійснити необхідні платежі, купити страховку або скористатися послугами депозитарію - помістити свої цінності до банківського сейфу. У відділенні є цілодобовий банкомат, клієнтам доступний вихід в інтернет через wi-fi.

 «Офлайн-банкінг залишається важливою ділянкою у сфері надання банківських послуг, тому ми продовжуємо розвиток своєї мережі і ось, нарешті, відкрилися в Черкасах. Наша команда зробить все можливе для забезпечення комфортного рівня обслуговування та зручного сервісу. А ще – саме тут кожен мешканець Черкас зможе незабаром отримати Картку черкасця, яка буде водночас і платіжною карткою, і проїзним льотним документом, і в перспективі – завдяки їй можна буде скористатися пільгами і соціальними програмами», - розповів заступник Голови правління МТБ Банк Геннадій Тищенко.

Ласкаво просимо до нашого відділення! Горнятко смачної кави – кожному відвідувачу!

Відділення МТБ Банк в Черкасах працює з 8.30 до 17.30 (крім суботи та неділі), а каса – з 9.00 до 17.00.  Розташоване за адресою: Дашковича Остафія, буд. 30 (бульвар Шевченка, буд. 224).

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти