Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК увійшов у ТОП-10 банків за приростом кредитного портфелю в бізнес-сегменті

Приватним особам
Бізнесу
11.05.2021
МТБ БАНК увійшов у  ТОП-10 банків за приростом кредитного портфелю в бізнес-сегменті - фото - mtb.ua

Кредитний портфель МТБ БАНКу для юридичних осіб за перший квартал 2021 року зріс на пів мільярда  гривень.  За даними інтернет-видання Мінфін МТБ БАНК увійшов до ТОП-10 українських банків, які краще всіх кредитували бізнес. 

МТБ БАНК пропонує своїм клієнтам кредитні лінії для поповнення обігових коштів та ліквідування касових розривів. Кредитування сільгоспвиробників реалізується завдяки таким продуктам, як Agro New, Agro Free та партнерським програмам. Дуже зручне та вигідне поповнення обігових коштів можна отримати на платформі е-факторингу SupplierPlus, партнером якої є МТБ БАНК. Голова правління ПАТ «МТБ БАНК» Юрій Кралов підкреслює, що «нові рішення дають постачальнику можливість поповнювати свої оборотні кошти частково, рівно на стільки, скільки йому зараз потрібно, і у будь-якому банку. Він може продати один, два, або три інвойси будь-якій фінустанові, залишаючись клієнтом того банку, де він вже звик обслуговуватися».

Кредитування українського бізнесу – один з пріоритетів стратегії розвитку МТБ БАНКу. Керівництво банку впевнене, що в умовах обмеження фінансових ресурсів саме суб`єкти підприємництва, які не потребують великих стартових інвестицій, спроможні за кредитної підтримки найшвидше і найефективніше розв`язувати проблеми  економіки України, стимулювати розвиток конкуренції та сприяти економічному зростанню.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти