Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТВ Office:  ще одна можливість дистанційного ділового спілкування

Приватним особам
Бізнесу
11.07.2022
МТВ Office:  ще одна можливість дистанційного ділового спілкування - фото - mtb.ua

З початком воєнного стану  бізнес зіткнувся з низкою проблем:

  • підприємці були вимушені провести релокацію свого бізнесу
  • виникло обмеження доступу до документів та обладнання
  • співробітники працюють віддалено
  • неможливість фізичного відвідування банку ускладнила проведення документообігу

У кризисні моменти втілення інновацій значно прискорюється, і те, що  у мирний час потребує років, сьогодні зявляється за декілька тижнів.

МТВ Office  це онлайн-система зовнішнього електронного документообігу та  ще одна можливість швидкої комунікації між банком та клієнтом. Час є найважливішим ресурсом і ми прагнемо до його раціонального використання задля зручності клієнта. Тепер не треба щоразу звертатися до відділення банку. Достатньо використовувати МТВ Office та здійснювати обмін документами за лічені хвилини.

МТВ Office дає можливість:

  • Відправляти документи у банк, що підписані кваліфікованим електронним підписом (далі КЕП): документи за кредитними операціями, зовнішньо економічною діяльністю та гарантіями.
  • Формувати заяви на послуги: відкриття другого поточного рахунку, відкриття корпоративного карткового рахунку, підключення до системи інтернет-банкінгу МТВ-В.
  • Отримувати довідки за своїми рахунками: про закриття рахунку, про залишок на дату, про заборгованість по кредитах та відсотках.

Використання МТВ Office спростить обмін юридично значимими документами. Сервіс буде регулярно наповнюватись та розширюватиме свій функціонал.

Увага! Для входу до системи MTB Office необхідно бути клієнтом банку, використовується КЕП будь-якого АЦСК  (той самий ключ, яким Ви підписуєте звіти у податкову).

Підключайтеся і розвивайте бізнес завдяки цифровим технологіям разом з МТБ БАНК.

Відтепер Ви маєте комплекс дистанційних сервісів:

У разі виникнення додаткових питань щодо підключення  MTB Office  – звертайтесь до менеджера.

Детальніше на сайті - https://www.mtb.ua/mtb-office

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти