Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Надійність розміщення вкладів у МТБ БАНК на найвищому рівні

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
28.04.2022
Надійність розміщення вкладів у МТБ БАНК на найвищому рівні - фото - mtb.ua

Понад десять років надійність вкладів у МТБ БАНК отримує найвищу оцінку «5».

26 квітня 2022 року агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про результати перегляду рейтингів надійності банківських вкладів (депозитів), присвоєних раніше.

Рейтинг МТБ БАНК знову одержав найвищу оцінку.

Звертаємо вашу увагу на те, що з-поміж публічних рейтингів агентства «Кредит-Рейтинг» на сьогодні оцінку 5 (найвища надійність) мають лише 5 банківських установ України.

Збереження та збільшення капіталів наших клієнтів – головний пріоритет для МТБ БАНК. І навіть у воєнний час банк робить все, щоб стабільність та надійність, до яких звикли клієнти банку, не змінилися.

Замовити депозит можна тут: https://www.mtb.ua/personal/deposits

Також нагадуємо, що всі вклади громадян у всіх банках України гарантовані державою на 100% на період воєнного стану та три мисяці поспіль. Потім сума відшкодування підвищується до 600 000 гривень.

 

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти