Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Наш партнер «БІПА» - бронзовий призер баскетбольної Суперліги України

Приватним особам
01.05.2023
Наш партнер «БІПА» - бронзовий призер баскетбольної Суперліги України - фото - mtb.ua

МТБ Банк плідно співпрацює та підтримує два футбольних клуби – НК «Верес» та «Чорноморець», а у березні цього року в нашій спортивній родині з’явилися  й баскетболісти -  ми стали партнерами баскетбольного клубу «БІПА-Збірна Одеської області». Клубу виповнилося вже 30 років і за цей період він заробив собі ім’я завдяки великим перемогам в чемпіонатах та Кубку України.

Нам дуже приємно, що майже одразу після підписання партнерської угоди  «БІПА» завершила сезон перемогою над «Дніпром» і виборола бронзові медалі Суперліги!

«Саме напередодні вирішальних матчів Суперліги ми з МТБ Банком  уклали договір про підтримку, – розповів Президент Одеської обласної федерації баскетболу Сергій Назаренко. – Вважаємо, що ця перемога повною мірою стосується і керівництва банку. Тому ми вручаємо  Голові правління ексклюзивну іменну футболку нашого клубу і відтепер він практично член нашої команди! Юрій Кралов за своїми даними міг бути яскравим баскетболістом, але й в банківській справі він влучно б’є в кільце. Дякуємо Юрію Олександровичу за допомогу і впевнені, що попереду у клубу великі успіхи!».

Підтримка спорту – це наша майже тридцятирічна традиція, і ми її продовжуємо, незважаючи на складнощі воєнного часу. Українському народу потрібна не тільки зброя, а й сильний дух, щоб подолати будь-який виклик. А спорт – це саме те, що формує волю та здатність перемагати.  

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти