Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Незабаром - нове відділення в Черкасах

Приватним особам
01.08.2022
Незабаром - нове відділення в Черкасах - фото - mtb.ua

Приємна новина для мешканців Черкас: незабаром у вашому місті відкриється нове відділення МТБ БАНК.  Саме в Черкасах стартував проект «Карта містянина», в розробці якого МТБ БАНК із компанією Visa та ТОВ «Смарт Тикет Технолоджи» приймає активну участь  як технічний партнер.  «Карта містянина», якою можна буде розрахуватися за проїзд в муніципальному транспорті, надаватиме власнику – жителю Черкас – певні привілеї.

Днями Голова правління МТБ БАНК Юрій Кралов разом зі своїм заступником  Геннадієм Тищенко та  начальником Департаменту інноваційних  проектів Дмитро Яковлєвим відвідав Черкаси. Топ-менеджмент банку підтвердив, що розвиток  йде одночасно в двох напрямках: впроваджуються нові digital інструменти та сервіси і будуються точки продажу для тих клієнтів, хто обирає особисте спілкування з менеджерами.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти