Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Обирайте фінансовий захист від МТБ БАНК

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
04.04.2022
Обирайте фінансовий захист від МТБ БАНК - фото - mtb.ua

В перші дні війни багато людей в паніці забрали кошти зі своїх депозитних рахунків. Але вже через два тижні відтік коштів припинився – цьому сприяла виважена та ефективна реакція НБУ на події та поміркована поведінка українських банків.

Але народні обранці вирішили додати спокою українцям та у минулу п’ятницю  схвалили закон, який гарантує повне відшкодування суми банківських вкладів фізичним особам під час дії воєнного стану.

Законопроект № 5542-1 передбачає:

- гарантування вкладів фізичних осіб в повному обсязі (без обмеження за сумою вкладу) на час дії воєнного стану в Україні та протягом 3 місяців після його завершення.

- Через 3 місяці після завершення воєнного стану в Україні сума граничного розміру відшкодування коштів за вкладами зросте до 400 000 гривень. 

МТБ БАНК працює стабільно, всі зобов’язання виконуються. Щоб захистити ваші гроші, пропонуємо наш депозит «Строковий» у гривні : до 10,2% річних (з виплатою відсотків наприкінці терміну дії), мінімальна сума – 1000 грн. Депозит також можна оформити в доларах та євро (деталі – тут:  https://www.mtb.ua/personal/deposits/item/srocnyj).

Відсотки також можна отримувати щомісячно.

Нагадуємо, що рейтинг надійності депозитів в нашому банку на найвищому рівні, картки працюють, термін їх дії пролонговано.

Зберігайте свої кошти у надійному місці, кошти на депозитному рахунку під час воєнного стану захищені на 100%!  

Закон набере чинності після підписання Президентом України та офіційного оприлюднення.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти