Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Подорожуй по-новому з Visa!

Приватним особам
29.10.2020
Подорожуй по-новому з Visa! - фото - mtb.ua

2020 рік змінив плани поціновувачів подорожей, але Visa та Bolt подбали про те, аби навіть доступні на сьогодні мандрівки принесли вам максимум задоволення.

Спеціальна пропозиція для держателів карток Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite та Visa Business Platinum нашого банку — 50% знижки на поїздки до аеропорту та назад. І відтепер скористатися пропозицією можна у Києві, Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Одесі та Харкові!

Аби отримати знижку, просто завантажте або відкрийте додаток Bolt, додайте до гаманця Bolt картку Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite або Visa Business Platinum нашого банку та замовте таксі. Все дуже просто: відтепер користуйтеся послугою і отримуйте знижку автоматично. Суму знижки буде розраховано в залежності від вартості поїздки на момент здійснення замовлення.

Куди б ви не вирушили, Visa завжди піклується про вас!

Термін дії пропозиції: 01.11.2020-15.10.2021.

Деталі: visa.com.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти