Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Про повоєнне відновлення країни думаємо вже зараз!

Приватним особам
08.06.2023
Про повоєнне відновлення країни думаємо вже зараз! - фото - mtb.ua

Зараз в нас дуже болить Херсон.

Ми допомагаємо всім, чим можемо.

Але повоєнне відновлення країни плануємо також зараз!

За який кошт буде йти реновація економіки, які механізми залучити, що може на себе взяти бізнес, а що – держава,  яку роль грає експортна складова нашого ВВП, як її покращити та що потрібно для мобілізації внутрішніх фінансових ресурсів?

Ці та інші актуальні питання наші фахівці  обговорювали  одразу на двох значущих форумах. У Львові – в рамках  Західноукраїнського експортного Форуму та у Києві на незалежному майданчику  «Великий день з NV».

Обидві події зібрали дуже багато поважних персон:  Юлія Свириденко, міністр економіки України, Андрій Пишний, голова НБУ, міністр оборони Олексій Резніков, посли США, ФРН, Австрії в Україні,  Мустафа Саіт-Аметов, керівник програми ПРООН з розвитку регіонів, Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації та інші представники міжнародних організацій і бізнес-кіл нашої держави.

Після форумів всі учасники зазначили, що в них залишилося стійке передчуття того, що ми знаємо, що робити і ми це обов’язково зробимо. Ми віримо, що на Україну чекає блискуче майбутнє!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти