Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Продовжуємо підтримувати вітчизняний бізнес, у порядку денному – лісова галузь

Приватним особам
07.06.2023
Продовжуємо підтримувати вітчизняний бізнес, у порядку денному – лісова галузь - фото - mtb.ua

Представники Львівського відділення банку взяли участь в IV Всеукраїнському  лісопромисловому форумі, а керуючий Дмитро Ткаченко виступив  в якості спікера і розповів про ключові особливості банківського сервісу та сучасні фінансові інструменти для лісопромислового сектору України  в умовах військового стану.

МТБ Банк на форумі представив дієві фінансові інструменти для представників лісової галузі та деревообробного бізнесу, в тому числи страхування експортних контрактів у співпраці з ЕКА, доступні кредити 5-7-9 та інші.

Форум став масштабною подією, на якому були присутні  представники вищих кіл держави – офісу Президента, Кабміну, Мінекономіки, Мінзахисту довкілля,  вчені, підприємці.

Фахівці МТБ Банку також взяли участь у тематичному обговоренні основних  питань, що стосуються реформ у лісовій галузі та євроінтеграційних процесів, інструментів для розвитку лісопромислового комплексу та деревообробного бізнесу.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти