Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Шановні клієнти!

Приватним особам
Бізнесу
29.08.2019
Шановні клієнти! - фото - mtb.ua

У зв'язку з тим, що ПАТ "МТБ БАНК", відповідаючи сучасним вимогам ринку банківських послуг, з 02.09.2019 року впроваджує нову Автоматизовану банківську систему з підтримкою IBAN, яка дозволить підвищити якість та швидкість Вашого обслуговування, вийти на новий технологічний рівень можливостей для реалізації нашої з Вами співпраці та плідного партнерства, повідомляємо наступне:
- 30.08.2019 року приймання паперових та електронних платіжних документів по системам дистанційного банківського обслуговування буде здійснюватись до 16-00. Прийом та відправлення електронних платежів відновиться з 02.09.2019р.
- готівкові операції через каси відділень Банку будуть здійснюватися до 15-30, післяопераційна каса з 30.08.2019р. по 01.09.2019р. включно працювати не буде.
Всі вхідні платежі на рахунки клієнтів по СЕП будуть здійснюватися у штатному режимі.

Дякуємо за розуміння!
З надією на подовження плідної співпраці та рівного партнерства, ПАТ «МТБ БАНК».

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти