Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Шановні клієнти!

Приватним особам
23.03.2020
Шановні клієнти! - фото - mtb.ua

Відповідно до Законів України (№№ 530-ІХ та 533-ІХ) про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) передбачено на період дії карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням COVID-19 :

  • призупинення обов’язку виконання основного зобов’язання, виконання якого забезпечене іпотекою, та недопущення звернення стягнення на предмет іпотеки на період дії карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19);
  • заборона нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені) за несвоєчасне здійснення платежів за житлово-комунальні послуги;
  • заборона нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені) за несвоєчасне здійснення платежів за споживчими кредитами та підвищення відсоткової ставки або будь яких інших обов’язкових платежів за споживчими кредитами.

Щоб бути у курсі подій – слідкуйте за стрічкою новин на нашому сайті.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти