Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Щодо зміни реквізитів поточних рахунків у зв’язку з змінами плану рахунків бухгалтерського обліку банків України

Приватним особам
21.10.2020
Щодо зміни реквізитів поточних рахунків у зв’язку з змінами плану рахунків бухгалтерського обліку банків України - фото - mtb.ua

Змінами до Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України, затвердженими постановою Правління Національного банку України від 20 серпня 2020 року № 123, передбачено здійснення обліку залишків коштів суб'єктів незалежної професійної діяльності  за новими балансовими рахунками 2621 "Кошти на вимогу суб'єктів незалежної професійної діяльності" та 2624 "Кошти, що отримані суб'єктами незалежної професійної діяльності".

     У зв’язку з цим та згідно п. 2.7.13 розділу 2 Договору про комплексне банківське обслуговування суб’єктів господарювання,  повідомляємо що 26 жовтня 2020р. ваші поточні рахунки  будуть змінені на б/р 2621. Поточний рахунок на б/р 2620 буде закрито  29 жовтня 2020р.. Зазначені зміни не потребують внесення змін до цього Договору та Заяви про приєднання.

    Звертаємо Вашу  увагу на необхідність  повідомити  всіх  Ваших партнерів / контрагентів щодо зміни номерів поточних рахунків.

            Повідомлення про зміну номерів рахунків  розміщене на Сайті Банку www.mtb.ua та на інформаційних дошках у відділеннях Банку. Додатково, Вам  буде відправлено інформацію з новими реквізитами рахунку засобами Системи ДБО, або на Вашу адресу (місцезнаходження для листування), що вказана в Заяві про приєднання. Отримати нові реквізити Вашого рахунку можна у відділеннях Банку.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти