Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Співпраця фінтехів та банків продовжує змінювати ландшафт фінансового ринку

Приватним особам
08.12.2021
Співпраця фінтехів та банків продовжує змінювати ландшафт фінансового ринку - фото - mtb.ua

Коли ТОП-менеджмент банку точно знає напрямок руху розвитку – це круто.


Голова правління МТБ БАНК Юрій Кралов, заступник Голови правління Ілля Климович, радник Голови правління Оксана Бабенко та Наталія Дучева, заступник начальнику Департаменту платіжних карток приймають участь у наймасштабнішій фінтех подіії України та Східної Європи - UAFIN.TECH 2021


UAFIN.TECH 2021: Challenge the future – це щорічна міжнародна конференція, в рамках якої експерти з фінансових технологій обговорюють головні тренди ринку.


«Дискусії щодо розвитку фінтех-екосистеми – яка повинна бути регуляція, що потрібно трансформувати, яким бажано бути сучасному банкінгу, що таке креативна економіка і як її діджиталізувати – сприяють найшвидшому втіленню у фінансовому світі нових механізмів, інструментів, операцій та дають можливість клієнтам банківських установ діяти точно, швидко і комфортно, - зазначив Юрій Кралов. - Взнати опінію таких фахівців, як Бретт Кінг, футурист, засновник банку “Moven” та автор бестселеру Банк 4.0, Тобі Сміт-Каллен, голова напрямку фінтех-партнерств ING, Рауль Ескрібано, старший віце-президент з розвитку продуктів Advisors Consulting, Mastercard, Владислав Рашкован, заступник директора від України у МВФ і Олексій Шабан, заступник Голови НБУ – це безцінно. Ми тут відчули, що розуміємо тренди, робимо все правильно і маємо надію, що незабаром зможемо себе назвати без перебільшення цифровим банком».

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти