Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Стартував проект для підтримки бізнесу на порталі «Дія»: 125 000 гривень від EU4Business

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
19.05.2022
Стартував проект для підтримки бізнесу на порталі «Дія»: 125 000 гривень від EU4Business - фото - mtb.ua

Клієнти МТБ БАНК, які вимушені були перемістити свій бізнес у безпечніші регіони або зазнали втрат внаслідок бойових дій, можуть скористатися перевагами проекту, який стартував на порталі «Дія». 

На порталі "Дія" за посиланням https://diia.gov.ua/services/otrimannya-minigrantu-vid-eu4business стартував проект для ФОП та/або юридичних осіб щодо отримання мікрогранту від EU4Business в сумі 125 тис грн для термінової підтримки малого бізнесу під час воєнного стану.

Мета грантової програми: допомогти підприємствам, які переїхали з постраждалих від війни територій, задля відновлення та/або підтримки виробництва, надання послуг зі збереження економічного потенціалу України та постачання критично важливих товарів і послуг, необхідних українцям та Збройним Силам України.

Для отримання мікрогранту в розмірі 125 000 гривень від EU4Business необхідно подати заявку на порталі "Дія" до 30.05.2022 (включно)

Загальний фонд допомоги розрахований на 300 суб'єктів господарювання.

Як отримати послугу:

  1. Зареєструватися або авторизуватися на порталі в кабінеті громадянина на https://diia.gov.ua/services/otrimannya-minigrantu-vid-eu4business за допомогою електронного підпису.
  2. Заповнити онлайн-форму заявки.
  3. Підписати електронним підписом та відправити.
  4. Вказати номер IBAN поточного рахунку в МТБ БАНКу

Результат:

Подання заявки на отримання мінігранту.

Наступні кроки:

Рішення щодо надання допомоги приймає експертна комісія. Повідомлення про прийняте рішення щодо отримання або відмову в отриманні допомоги ви отримаєте на електронну пошту, вказану в заявці.

Термін розгляду:

до 30 червня 2022 року.

Хто може подати заявку на отримання гранту?

Діючі ФОП або юридичні особи, які:

- зареєстровані не пізніше 31 грудня 2021 року

- місце реєстрації: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Київська області

- мають основний КВЕД з переліку https://diia.gov.ua/perelik-kved-dlya-otrimannya-minigrantu-vid-eu4business

- постраждали внаслідок бойових дій та/або перемістилися з територій, на яких велися або ведуться бойові дії

- кінцевими бенефіціарними власниками яких є виключно громадяни України (для юридичних осіб)

Які критерії вибору підприємств, що отримають грант?

Пріоритет при оцінці грантових заявок надаватиметься компаніям, які займаються виробництвом життєво необхідних товарів і послуг для громадян України та Збройних сил України. До складу комісії з оцінки входитимуть незалежні бізнес-експерти, які відберуть найбільш релевантні заявки та проведуть інтерв’ю з попередньо відібраними підприємствами.

Ініціатори проєкту:

Програма «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» cпільно з Мінцифрою, Державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», Мінекономіки та національним проєктом з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти