Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Увага!

Приватним особам
26.11.2020
Увага! - фото - mtb.ua

Шахраї, використовуючи підроблені альфа-імена банків, надсилають клієнтам SMS-повідомлення (наприклад, з пропозицією отримати допомогу, переказ або про блокування картки тощо), які відображаються на мобільних пристроях клієнтів у загальній стрічці SMS-повідомлень від банку, у зв’язку з чим сприймаються як достовірні й легітимні.
Нагадуємо правила SMS-повідомлень, які можуть захистити ваші кошти від шахраїв:

Наше альфа-ім’я банку — MTB BANK, яке також вказано на вашій картці у логотипі банку. Усі інші варіанти написання ім’я з додаванням якихось додаткових букв/символів/значень не мають ніякого відношення до ПАТ «МТБ БАНК».

Залежно від ситуації/необхідності у тексті повідомлення завжди вказуються офіційні канали зв’язку:
- посилання на сайт банку;
- номер колл-центру банку 0 800 500 255 (він також вказаний на звороті вашої картки).
Відправник повідомлень — банк — не потребує та не приймає SMS-відповіді на повідомлення.
Ніколи не передзвонюйте на інші невідомі номери та переходьте за посиланнями, надіслані вам в повідомленні шахраями від імені банку.
Нікому не повідомляйте свої особисті дані та інформацію про картки і рахунки! Банки не запитують термін дії платіжної картки, CVC-код (три цифри на звороті картки), ПІН-код, код підтвердження платежів та іншу подібну інформацію.

Будьте обережні!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти