Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

«Вироблено на Одещині» - звучить гордо!

Приватним особам
09.12.2021
«Вироблено на Одещині» - звучить гордо! - фото - mtb.ua


МТБ БАНК працює в 12-ти регіонах нашої країни, але народився саме на Одещині, тому отримання від голови Одеської облдержадміністрації Сергія Гриневецького Сертифіката на право користування Знаком «Вироблено на Одещині» досить символічно.
Знак запроваджено за ініціативи Об’єднання організацій роботодавців Одеської області та за підтримки Одеської облдержадміністрації.
«МТБ БАНК став першим представником фінансового сектору регіону, який отримав сертифікат до Знаку «Вироблено на Одещині», - підкреслив заступник Голови правління банку Ростислав Іванов. - Нам приємно бути серед кращих роботодавців Одещини».
За словами голови Одеської ОДА цей проєкт привносить певну позитивну конкуренцію в Одеському регіоні, серед місцевих товаровиробників та місцевих фірм, організацій і установ. Це – говорить про патріотизм, впевнений Сергій Гриневецький, це говорить про те, що сильна державна регіональна політика – в дії.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти