Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Виженемо Росію з FATF

Приватним особам
21.03.2022
Виженемо Росію з FATF - фото - mtb.ua

Друзі!  Давайте публічно підтримуємо  включення Росії  в «чорний список» FATF!

Для цього треба лише півхвилини – просто підписати петицію за посиланням:

https://bit.ly/3IsoLy6

Міжнародна група з протидії відмиванню брудних грошей  (FATF)  ще 4 березня визнала, що дії російської федерації суперечать основним принципам FATF і є грубим порушенням її зобов’язань.

Як тільки Росія опиниться в цьому списку (разом з Іраном та Північною Кореєю) ,  будь-які фінансові  операції триватимуть тижнями. А це призведе до жорсткої ізоляції Російської фінансової системи  від банків світу.

Серед міжнародних експертів, які підписали петицію, Наталія Яресько (ексміністерка фінансів України), Мартен Гроотхейзен (прокуратура Нідерландів), Олександр Тайманс (експерт з бенефіціарної власності, Бельгія), Ян Річардсон (британський прокурор у відставці, Сполучене Королівство), Саманта Шин (експерт з питань боротьби з фінансовими злочинами та юридичних консультацій, Канада), Тімоті Еш (економіст, Великобританія), Андерс Ослунд (економіст, США), Йохан ван дер Влист (міжнародний фінансовий радник, Нідерланди).

Цей удар буде сильнішим, ніж відключення від SWIFT, бо стосуватиметься всіх російських банків без винятків.

#BlackListRussia, #FATF #amlcompliance #amlcft #war #ukraine

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти