Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

До уваги клієнтів!

Приватним особам
Бізнесу
15.11.2018
До уваги клієнтів! - фото - mtb.ua

Відповідно до постанови Правління Національного банку від 11.09.2017 № 89 МТБ БАНК здійснив перехід на нові стандарти бухгалтерського обліку - були змінені реквізити рахунків клієнтів.  Згідно з постановою Правління НБУ всі банки України зобов'язані забезпечити даний перехід до 1 січня 2019.

Звертаємо Вашу увагу на те, що договірні відносини і умови обслуговування зазначених рахунків залишаються без змін.

 Також клієнтам банку немає необхідності міняти пластикові карти, випущені раніше.  Наші клієнти - фізичні особи при зверненні до відділення банку зможуть отримати нові реквізити (новий номер) рахунку.

Якщо ж клієнт з якоїсь причини (знаходиться в рейсі, за кордоном і т.д.) не може звернутися в банк найближчим часом, а кошти на рахунок прийдуть за старими реквізитами, вони будуть зараховані в повному обсязі.  Ми чекаємо клієнтів в наших відділеннях в будь-який зручний для них час - наші менеджери нададуть Вам нові реквізити всіх рахунків.

 Детальну інформацію можна отримати у співробітників відділень банку або по телефону Колл-центру 0-800-500-255.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти