Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Заступник голови правління МТБ БАНК Ілля Климович наголошує на необхідності прийняття законопроекту «Про хмарні послуги»

Приватним особам
17.02.2022
Заступник голови правління МТБ БАНК Ілля Климович наголошує на необхідності прийняття законопроекту «Про хмарні послуги» - фото - mtb.ua

Заступник голови правління МТБ БАНК Ілля Климович, як представник Профільного Комітету з ІКТ (інформаційно-комунікаційні технології) Спілки Українських Підприємців  разом з Артемом  Фреюком  взяли участь у зустрічі СУП з Головою партії «Слуга Народу» Оленою Шуляк та Першим віцепрем’єр-міністром України — Міністром економіки України Юлією Свириденко.

Обговорювались  важливі питання:

податкова реформа (особливо заміна податку на прибуток податком на виведений капітал для всіх компаній);

дерегуляція (зменшення звітності, удосконалення системи адміністрування податків);

осучаснення трудового законодавства; звернули увагу на питання нестачі трудових ресурсів, а саме на значній трудовій міграції;

упровадження персональної відповідальності чиновників за незаконні рішення;

питання цін на енергоресурси.

Також представники Комітету   наголосили на важливості прийняття законопроекту «Про хмарні послуги» та на об’єднанні сил для його підтримання, оскільки законопроект знаходиться в непрохідній частині порядку денного. Тому було наголошено на сприянні найшвидшого розгляду законопроекту завдяки включенню в частину адженди Парламенту, яка має потенціал для розгляду.

 Представники Мінекономіки та партії Слуга народу підтримали  ініціативи ІКТ Комітету СУП щодо звільнення від оподаткування ПДВ операцій з постачання програмної продукції не тільки для бізнесу, а й для держави в цілому.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти