Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Життя з Visa в стилі online: опера, онлайн-курси та багато іншого

Приватним особам
07.04.2020
Життя з Visa в стилі online: опера, онлайн-курси та багато іншого - фото - mtb.ua

На квітень масові заходи скасовано, але Visa піклується про ваше дозвілля й не дасть засумувати! Онлайн-курси, можливість відвідати оперу та театр, не виходячи з дому, віртуальні музеї та галереї - для власників преміальних карт Visa від МТБ БАНКу відкриваються найкращі можливості stay at home!

ЗНИЖКА 20 % НА ВСІ ПРЕМ’ЄРИ ВІД MEGOGO
Пропозиція для справжніх кіноманів! У разі оплати «Максимальної підписки» зі знижкою 50 % карткою Visa від МТБ БАНКу ви отримуєте знижку 20 % на всі прем’єри до кінця квітня.

КРАЩЕ ПІЦИ DOMINOS МОЖЕ БУТИ ТІЛЬКИ ДВІ ПІЦИ DOMINOS
Отримайте знижку 50 % на кожну другу піцу, сплачену карткою Visa. Щоб скористатися пропозицією, уведіть промокод visa2020 під час замовлення. Скористатися пропозицією можна необмежену кількість разів.

ЗНИЖКА НА ДОСТАВЛЕННЯ ЇЖІ ВІД VISA Й RAKETA
Залишайтеся вдома, а ми потурбуємося про доставлення смачненького. Зробіть замовлення через сервіс Raketa на суму понад 250 грн, уведіть промокод vdomasvisa й автоматично отримайте знижку 130 грн на наступне замовлення. Промокод дійсний до 6 травня, його можна використати лише 1 раз.

ВИТРАЧАЙТЕ РОЗУМНО РАЗОМ ІЗ ROZETKA
Оплачуйте покупки на Rozetka карткою Visa від МТБ БАНКу й отримайте 5 % на бонусний рахунок для вашого онлайн-шопiнгу. Пропозиція діє до 3 травня для всіх товарів продавця Rozetkа, крім алкогольних напоїв, тютюнових виробів, ювелірних прикрас, подарункових сертифікатів і продуктових наборів. Для участі в акції необхідно авторизуватися. Сума нарахованих бонусних гривень за один товар не може перевищувати 100 грн.
Незважаючи на те, що офлайн-світ зупинився, онлайн відбувається стільки всього цікавого, що ми пропонуємо завітати на сайт Visa та обрати те, що припаде вам до серця.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти