Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Золоті злитки вагою 50 і 100 грамів набагато цікавіші  українцям, ніж злитки інших номіналів

Приватним особам
18.03.2021
Золоті злитки вагою 50 і 100 грамів набагато цікавіші  українцям, ніж злитки інших номіналів - фото - mtb.ua

Минулого року МТБ БАНК розпочав активну роботу з реалізації золота та срібла від топових світових  виробників, афінажних швейцарських компаній – ARGOR-HERAEUS SA, CREDITSUISSE та Valcambi. За рік банк реалізував майже 25 кілограмів золота. І половина з них – оптові злитки вагою 50 і 100 грамів. 

За даними одного з найбільших у світі продавця зливків дорогоцінних металів Kitco Metals Inc, у 2020 році ціна золота,  навіть попри значні коливання, зросла на 15%: від 1350 гривень/грам (1500 доларів США/за унцію) на початку року до 1890 гривень/грам (2100 доларів США/за унцію) у липні-серпні. Проте, уже в березні 2021 року ціна на жовтий метал знизилася до 1560 гривень/грам (1730 доларів США/за унцію).

До речі, за десятиліття подорожчання ціни золота зафіксовано на рівні 50%.

Отже, можна не лише заощаджувати, а й заробляти на курсі банківських металів за умови різких коливань ціни на світовому ринку. МТБ БАНК також здійснює зворотній відкуп злитків банківських металів за діючим курсом у день операції, у відділеннях, де працює експерт.

  • МТБ БАНК поставив перед собою амбітну мету – стати однією з найкращих фінансових організацій у справі реалізації банківських металів на валютному ринку України, – підкреслив Голова Правління ПАТ «МТБ БАНК» Юрій Кралов. - Окрім золота, у грудні минулого року ми розпочали продаж сертифікованого банківського срібла. Наші клієнти відтоді стали активно купувати срібло, це теж дуже зручний і вигідний спосіб заощадження.

Юрій Кралов зауважив, що попит у світі на срібло лише зростає:

  •  Раджу звернути увагу на цей ефективний інвестиційний інструмент, а ми, зі свого боку, пропонуємо ще й надійне зберігання злитків у банківських скриньках у наших відділеннях. 

Голова Правління ПАТ «МТБ БАНК» Юрій Кралов також анонсував розширення продажів банківських металів. 

  • Незабаром ми розпочнемо реалізацію злитків з платини та паладію, золотих і срібних монет зарубіжних монетних дворів, – відзначив Юрій Кралов.
Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти