Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Зробіть правильний внесок у майбутнє!

Приватним особам
06.11.2020
Зробіть правильний внесок у майбутнє! - фото - mtb.ua

Наш банк на постійній основі здійснює прямі поставки банківських металів (злитків) від топового виробника — швейцарської компанії ARGOR-HERAEUS SA. Кінець жовтня цього року не став винятком! Сьогодні ми раді запропонувати нашим клієнтам будь-який номінал злитка найвищої проби 999,9, починаючи від найменшого (1 гр.) до найбільшого (100 гр.). Злитки можна купити або за потреби замовити у будь-якому відділенні банку. При необхідності купівлі в об’ємі є можливість фіксації ціни. Завдяки систематичним фізичним поставкам зі світового ринку наші клієнти не відчувають дефіциту банківських металів — злитки золота майже завжди є в наявності у відділеннях.

Вкладаючи кошти в банківські метали, ви відчуєте впевненість в завтрашньому дні та отримаєте можливість здійснити коштовний подарунок близькій людині.

Купівля злитків здійснюється за адресою: м. Одеса, проспект Шевченка, 25. тел. (048) 786-95-94.

Більше подробиць за телефонами: 063 286 00 82 та 044 521 03 63.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти