Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Це були не теоретичні роздуми, а цілком практичні механізми та інструменти

Приватним особам
21.02.2022
Це були не теоретичні роздуми, а цілком практичні механізми та інструменти - фото - mtb.ua
Це були не теоретичні роздуми, а цілком практичні механізми та інструменти - фото 2 - mtb.ua Це були не теоретичні роздуми, а цілком практичні механізми та інструменти - фото 3 - mtb.ua Це були не теоретичні роздуми, а цілком практичні механізми та інструменти - фото 4 - mtb.ua

МТБ БАНК в особі заступника голови правління Іллі Климовича взяв участь в  Міжнародному Форумі DIGITAL Banking MODELS: Trend & Driver – 2022.

-  Участь в форумі такого масштабу для мене є великою честю та неабияким викликом. Модерувати панель з найкращими професіоналами ринку - складне завдання. Спікери представили найновіші кейси застосування технологій в банківській практиці: від консультаційних послуг в сфері фінмоніторингу до застосування роботизованих процесів та блокчейн. Відзначу також характер цих кейсів. Це були не теоретичні роздуми над банківською проблематикою, а цілком практичні механізми та інструменти, які вже сьогодні можна застосовувати в повсякденній діяльності,  - підкреслив Ілля Климович. -  Я за своїми вподобаннями та кваліфікацією належу більше до платіжної та транзакційної когорти банківської спільноти, тому хочу особливо відзначити продукти, які були представлені в тематиці CBDC та організації OpenAPI. Одним з моїх стратегічних напрямків розвитку в МТБ БАНК є створення механізму роботи з ринком за принципами та технологіями OpenAPI. Таким чином, не дивлячись, що я був на панелі зі сторони організаторів, мені і самому вдалося отримати багато нової корисної інформації.

Форум було організовано Міжнародним Фінансовим Клубом «БАНКІРЪ» спільно з партнерами та членами клубу, за участю Спікерів Національного банку України (НБУ), за підтримки Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства фінансів України, Асоціації банків України (АУБ ), у партнерстві з Українською асоціацією платіжних систем (УАПС), Незалежною асоціацією банків України (НАБУ), Асоціацією Страховий Бізнес (АСБ), Українською асоціацією Фінтех та інноваційних компаній (UAFIC).

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти