Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Депозит «Пенсійний» від МТБ БАНКу зайняв 4 місце в ТОП-22 кращих депозитних програм в гривні

Приватним особам
24.03.2021
Депозит «Пенсійний» від МТБ БАНКу зайняв 4 місце в ТОП-22 кращих депозитних програм в гривні  - фото - mtb.ua

Депозит «Пенсійний» від МТБ БАНКу дозволяє заробити 9,3% за умови розміщення грошей на 9 місяців. Загалом ставки по цьому продукту знаходяться в межах 7,9% - 9,6%, в залежності від терміна депозиту, умов зняття відсотків та їх капіталізації. 

Bankchart.com.ua досліджував умови розміщення вкладів в гривні терміном на 9 місяців. У дослідженнях брали участь всі депозити, з будь-якої виплатою відсотків і незалежно від можливості поповнення або часткового зняття з вкладу. Аналітики сайту дослідили депозитні пропозиції більш ніж 25 найбільших українських банків.

Станом на 15.03.2021 досліджувані вклади пропонують 22 банки.   Середня ставка за такими депозитами становить 6,67 % річних. Загальна кількість депозитних програм на вказаний термін - 158.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти