Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

єДопомога - це державна платформа для людей, які потребують допомоги та тих, хто має можливість її надати.

Приватним особам
03.10.2022
єДопомога - це державна платформа для людей, які потребують допомоги та тих, хто має можливість її надати. - фото - mtb.ua
 
З 1 липня по 30 листопада 2022 Mastercard разом із мережами «Сільпо», Le Silpo, «Фора», «Thrash!Траш!» та FOZZY проводять спільну ініціативу на платформі edopomoga.gov.ua.
 
Як допомогти?
  • Зареєструйтесь на платформі edopomoga.gov.ua, виберіть заявку, яку бажаєте виконати, і суму номіналу допомоги (передплати за товар).
  • Оплатіть карткою Mastercard* від МТБ БАНК і ми збільшимо суму вашої допомоги (передплати за товар). При оплаті номіналу 200 грн додається 50 грн, до номіналу 500 грн додається 75 грн, до номіналу 1000 грн додається 100 грн.
  • Після цього людина, яка потребує допомоги, отримає електронний код, що підтверджує внесення передплати за товар.
  • Код може бути використаний в одній із торгових мереж: «Сільпо», Le Silpo, «Фора», «Thrash!Траш!» та FOZZY.
 
*Пропозиція ― збільшення суми допомоги-передплати за товар ― дійсна з 01.07.2022 р. по 30.11.2022 р. за умови оплати карткою Mastercard®.
 
Детальні умови пропозиції та умови використання передплати ― на https://mastercard.edopomoga.gov.ua/uk/
Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти