Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ХУДОЖНИКИ, З ЯКИМИ МИ ДРУЖИМО

Приватним особам
04.11.2019
ХУДОЖНИКИ, З ЯКИМИ МИ ДРУЖИМО - фото - mtb.ua

МТБ БАНК активно підтримує представників культури і мистецтва - в цьому році почав свою роботу арт-проект «Художники, з якими ми дружимо».  В рамках цього проекту в відділеннях банку експонуються роботи українських митців.  Так, нещодавно завершилася експозиція робіт Ольги Котової, і з 4 листопада в одеському відділенні №15, що на вулиці Кримській, можна познайомитися з живописними роботами Володимира Дудника.  До слова, саме репродукціями картин Володимира Дудника прикрашені наші традиційні новорічні календарі-каталоги на 2020 рік.  Якщо клієнтам банку якась робота сподобається і вони захочуть її придбати - співробітники відділення з задоволенням дадуть контакти художника.

Ми висловлюємо подяку автору робіт нашої попередньої експозиції Ользі Котової і бажаємо всім художникам, з якими ми дружимо, щоб птах натхнення кожен день гостював в їх майстернях!

ХУДОЖНИКИ, З ЯКИМИ МИ ДРУЖИМО - фото 2 - mtb.uaХУДОЖНИКИ, З ЯКИМИ МИ ДРУЖИМО - фото 3 - mtb.uaХУДОЖНИКИ, З ЯКИМИ МИ ДРУЖИМО - фото 4 - mtb.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти