Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Кампанія із захисту прав споживачів фінпослуг пройшла успішно

Приватним особам
08.11.2021
Кампанія із захисту прав споживачів фінпослуг пройшла успішно - фото - mtb.ua

Нацбанк у партнерстві з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини та банками-партнерами у березні-травні цього року провів  Всеукраїнську інформаційну кампанію  із захисту прав споживачів фінансових послуг «Знай свої права».

«Шлях до cashless – єкономіки виявився не таким довгим, як вважалося. Сьогодні більшість наших клієнтів не тільки користуються переважно безготівковими розрахунками, а й активно опановують дистанційні послуги. Останні новації НБУ, кроки щодо лібералізації, можливість взаємодіяти з банком в режимі online роблять фінансовий світ прозорим та чесним, тому обізнані користувачі банківських послуг – це умова розвитку фінансової системи України та підвищення рівня довіри до неї. Ми з задоволенням взяли участь у кампанії «Знай свої права». В цивілізованому світі є правило: «В мене є права, але я також знаю, що і у вас є права». Тому ми щиро зацікавлені в підвищенні рівня фінансової грамотності наших клієнтів», - підкреслив Голова Правління ПАТ «МТБ БАНК» Юрій Кралов.

Найближчим часом МТБ БАНК візьме участь у новій кампанії НБУ, яка буде присвячена перевагам cashless-економіки.

 

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти