Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Кредитний онлайн-договір = паперовому!

Приватним особам
02.04.2021
Кредитний онлайн-договір = паперовому! - фото - mtb.ua

Онлайн-договір по кредиту підписується одноразовим паролем, який згідно з Законом України «Про електронні довірчі послуги» має таку саму юридичну силу, як і власноручний підпис чи кваліфікований електронний підпис.

Не нехтуй своїми зобов’язаннями за кредитом, якщо він укладений в онлайн-форматі.

Під час укладання договору на вебсайті людина ставить "галочку" навпроти рядка "підтверджую згоду на обробку своїх персональних даних, зокрема їх передання до бюро кредитних історій".

Тому інформація про тебе і про твій кредит також доступна бюро кредитних історій.
Не виконання умов кредитного онлайн-договору може негативно вплинути на твою кредитну історію та ускладнити отримання нового кредиту.

Якщо ти не будеш виконувати свої зобов’язання, фінансова установа може передати інформацію про тебе до колекторської компанії. У такому разі тобі можуть телефонувати та писати представники колекторської служби з вимогою повернути борг.

Тому:

  • Уважно читай договір з фінустановою, навіть якщо укладаєш його онлайн. Звертай увагу на відсоткову ставку, комісії, додаткові платежі та штрафи у разі прострочки.
  • Пам’ятай: якщо береш кредит більший за мінімальну зарплату й строком на понад місяць, то фінустанова повинна надати не тільки договір, але й паспорт споживчого кредиту.
  • Виконуй зобов’язання за кредитним онлайн-договором.

Більше інформації читай на #ЗнайСвоїПрава

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти