Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Кредитний рейтинг підвищено

Приватним особам
30.11.2021
Кредитний рейтинг підвищено - фото - mtb.ua

29 листопада незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про підвищення довгострокового кредитного рейтингу ПАТ «МТБ БАНК» до рівня uaАА+. Прогноз рейтингу - стабільний.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaAА (знаки «+» та «-» позначають проміжний рейтинговий рівень відносно основного рівня) характеризується дуже високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.  Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.

Також агентство підтвердило рейтинг надійності вкладів (депозитів) банку на рівні «5» (найвища надійність). Рейтинг надійності банківських вкладів «5» – найвища надійність. Банк надійний, мінімально чутливий до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних факторів.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти