Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Ми подбали про безпеку ваших платежів

Приватним особам
03.02.2022
Ми подбали про безпеку ваших платежів - фото - mtb.ua

Нам можна довірити конфіденційну інформацію про ваші платіжні картки.

Про це свідчить отриманий Сертифікат про відповідність Стандарту PCI DSS, який підтверджує, що МТБ БАНК відповідає галузевим вимогам обробки платежів.

Вимоги у 2005 році розробила Рада зі стандартів безпеки даних індустрії платіжних карток, заснована світовими платіжними компаніями – Visa, MasterCard, American Express та іншими. Рада зі стандартів безпеки даних індустрії платіжних карток — це відкрите глобальне співтовариство, завданням якого є постійна розробка, вдосконалення, зберігання, поширення та практичне впровадження стандартів безпеки банківських даних.

Сертифікат свідчить про те,  що безпека даних клієнтів для нас — на першому місці. Ми дотримуємося стандартів і тим самим вносимо свій внесок у спільну для всіх країн роботу щодо запобігання компрометації даних платіжних карток.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти