Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Ми з VISA оголошуємо акцію «Отримай подарунки за гарні розрахунки!»

Приватним особам
14.12.2020
Ми з VISA оголошуємо акцію «Отримай подарунки за гарні розрахунки!» - фото - mtb.ua

Приймаючи участь в Акції з 14 грудня 2020 року по 30 квітня 2021 року ви маєте можливість виграти:
Головний приз Акції — персональний екскурсійний політ на літаку над Одесою! Крім головного призу, ми приготували вам сертифікати від «Rozetka» та «Goodwine» номіналом 1000 гривень!
А ще тисяча учасників, що виконали умови Акції, отримають по 50 гривень на мобільний рахунок!

Як стати учасником Акції та отримати призи?
Власникам карток Visa від МТБ БАНКу достатньо протягом будь-якого (або кожного) етапу Акції за допомогою мобільного додатку «Google Pay» або «Apple Pay» та використанням функції безконтактної оплати (модуля NFC) здійснити:

  • щонайменше 5 операцій з оплати будь-яких товарів та/або послуг на суму не менше 300 гривень та отримати поповнення мобільного рахунку на 50 грн.;
  • щонайменше 1 операцію з оплати будь-яких товарів та/або послуг, на суму не менше 300 гривень та брати участь в розіграші сертифікатів «Rozetka» та «Goodwine»;
  • найбільшу кількість платежів з оплати будь-яких товарів та/або послуг на суму не менше 300 гривень кожний — головний приз: персональний оглядовий політ над Одесою!

Детальніше

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти