Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Ми завжди тримаємо руку на пульсі економіки, тому наші амбасадори присутні майже на всіх найважливіших економічних самітах країни.

Приватним особам
21.09.2021
Ми завжди тримаємо руку на пульсі  економіки, тому наші амбасадори присутні майже на всіх найважливіших економічних самітах країни.  - фото - mtb.ua


Днями керуючий відділенням ПАТ «МТБ БАНК» у Львові Дмитро Ткаченко взяв участь у міжнародному економічному форумі – найважливішої події року в економічному житті Західної України. Дмитро Ткаченко зазначив, що ця потужна національна і міжнародна платформа створена для презентації України та Львівщини зокрема як безпечної та привабливої території для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активізації транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами, обміну досвідом та формування нової концепції ведення і розвитку бізнесу:
- Всі ми з нетерпінням чекали XX Міжнародний економічний Форум і майже дві тисячі учасників з різних куточків України та світу отримали унікальну можливість безпосереднього спілкування на різноманітних панелях з найактуальніших питань розвитку економіки України в умовах ковідної невизначеності. Ключовим в позиції всіх учасників Форуму було визначено рух в світ digital економіки і нові можливості для інвесторів в регіоні, і в цьому аспекті створення МТБ БАНК сучасних цифрових продуктів для корпоративних клієнтів і фізичних осіб, що дозволяють створювати цифрову екосистему для ведення бізнесу та особистих фінансових справ, є унікальним шансом для них посилювати свої позиції в сучасній світовій економіці.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти