Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Миттєва знижка 10% від Booking.com та Mastercard при оплаті преміальною карткою

Приватним особам
23.12.2021
Миттєва знижка 10% від Booking.com та Mastercard при оплаті преміальною карткою - фото - mtb.ua

Подорожі надихають! На відкриття, враження, виклики... Саме тому даруємо знижку 10% на Booking.com для власників карток Platinum Mastercard®, World Black Edition Mastercard® та World Elite Mastercard®.

Як отримати знижку? Все просто:

  1. Зареєструйтесь/увійдіть в обліковий запис com за посиланням https://sp.booking.com/index.html?aid=2166635&label=ua
  2. Розблокуйте пропозицію натиснувши «Отримати доступ до пропозицій», та введіть промокод premiumlO у вікні, яке з'явиться на екрані.
  3. Визначте дати поїздки та оберіть бажаний тип житла, щоб побачити тариф і вартість винагороди (відображається в рядку «Загальна ціна»),
  4. Оберіть опцію «Оплатити зараз» та отримайте миттєву знижку 10% від

Пропозиція діє до 31.08.2022 р. для карток Platinum Mastercard®, World Black Edition Mastercard® та World Elite Mastercard®, емітованих в Україні.

Бронювання, здійснені не через спеціальне посилання, а через сайт Booking.com або через мобільний застосунок Booking.com не беруть участі у пропозиції.

Знижка застосовується від фінальної ціни Genius (дисконт-програма Booking.com), але за умови оплати в момент бронювання (знижка не застосовується для клієнтів, які обирають опцію «Платити пізніше»).

До одного бронювання може бути застосований лише 1 промокод.

Деталі на mastercard.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти