Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК І СК ИНТО: ПРІОРИТЕТ - ТУРБОТА ПРО КЛІЄНТІВ

Приватним особам
Бізнесу
09.10.2018
МТБ БАНК І СК ИНТО: ПРІОРИТЕТ - ТУРБОТА ПРО КЛІЄНТІВ - фото - mtb.ua

«Нові рішення для бізнесу в ключі медичної реформи» - такою була тема бізнес-сніданку з експертами, який організувала 9 жовтня Страхова Компанія ИНТО спільно з МТБ БАНКом.

 Керуючий ЦО ПАТ "МТБ БАНК" в Одесі Станіслав Ляшенко розповів партнерам про нові бізнес-рішення, переваги оформлення зарплатних проектів в МТБ БАНКу, актуальні банківські продукти і програми з урахуванням  медичної реформи:

 - Сьогодні важливо обрати не тільки компанію, яка здійснює медичне страхування, а й віддати перевагу надійному банку, який пропонує оптимальне і вигідне обслуговування підприємствам різних сфер, в тому числі найбільш інноваційних, таких, як IT-галузь.  В рамках зарплатних проектів, власники карт МТБ БАНКу отримують ряд привілеїв і знижок в медустановах, лабораторіях, консультаційних центрах.  Об'єднуючи зусилля з метою підвищення якості обслуговування, МТБ БАНК і СК ИНТО активно сприяють прискоренню реформування медичної галузі.

 Керівники підрозділів та відділів МТБ БАНКу - Олена Вальчук, Ірина Мазурик, Катерина Хлемеева і Владислав Чаплюн - провели переговори з учасниками бізнес-сніданку, а завершенням заходу стали домовленості про низку нових перспективних зустрічей.

МТБ БАНК І СК ИНТО: ПРІОРИТЕТ - ТУРБОТА ПРО КЛІЄНТІВ - фото 2 - mtb.uaМТБ БАНК І СК ИНТО: ПРІОРИТЕТ - ТУРБОТА ПРО КЛІЄНТІВ - фото 3 - mtb.ua

МТБ БАНК І СК ИНТО: ПРІОРИТЕТ - ТУРБОТА ПРО КЛІЄНТІВ - фото 4 - mtb.ua

МТБ БАНК І СК ИНТО: ПРІОРИТЕТ - ТУРБОТА ПРО КЛІЄНТІВ - фото 5 - mtb.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти