Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ Банк почав співпрацювати із «довгожителем» міжнародного страхового ринку

Приватним особам
07.04.2023
МТБ Банк почав співпрацювати із «довгожителем» міжнародного страхового ринку - фото - mtb.ua

МТБ Банк підписав угоди із СК «Граве Україна» та СК «Граве Україна Страхування життя», за якими клієнти компаній-партнерів будуть отримувати якісніший і сучасніший сервіс.

Сьогодні багато процесів у страховій галузі потребують цифровізації, тому МТБ Банк здійснив для двох українських компаній групи GRAWE апдейт деяких функцій та запровадив нові сервісні рішення, зокрема:

  •  впровадив інтернет-еквайрінг на сайті компаній. Завдяки цій послузі клієнти СК «Граве Україна» та СК «Граве Україна Страхування життя» відтепер можуть робити регулярні страхові внески за діючими договорами страхування безпосередньо на сайті.
  • надав можливість сплачувати страхові внески у гривні в усіх касах банку БЕЗ КОМІСІЇ.
  • вперше в Україні запровадив можливість здійснювати оплати страхових внесків в іноземній валюті в безготівковій формі та БЕЗ КОМІСІЇ, через особистий рахунок, який відкрито в МТБ Банку.
  • реалізував можливість оформлювати договори страхування від нещасних випадків, добровільного медичного страхування та страхування життя через відділення МТБ Банку та в найближчий час в мобільному застосунку МТВ360, що зробить користування послугами ще комфортнішим.

«Нам було важливо виступити в якості не тільки суто банківського, а й технологічного партнера для GRAWE Україна , - зазначив Голова правління МТБ Банку Юрій Кралов. – Наші технологічні рішення дозволили  діджиталізувати  частину процесів з оплати та замовлення послуг, що значно спрощує проведення фінансових операцій клієнтами як із страховою компанією, так і з банком.  Додавання технологічної цінності, безумовно, додасть зручності та значно покращить клієнтський сервіс».

«Ми вдячні команді МТБ Банку за довіру, плідну співпрацю, швидке та висококласне впровадження цілого ряду дуже актуальних рішень та цифрових сервісів. Я впевнена, що вони відчутно покращать досвід наших клієнтів у користуванні як страховими, так і банківськими послугами. Адже ці рішення посилюють їх фінансову гнучкість та свободу у прийнятті рішень, посилюють безпеку та комфорт, дозволяють зекономити дорогоцінний час. Це вкрай важливо у непрості часи воєнного стану. І це виважений крок у напрямку сталого цифрового майбутнього фінансового ринку країни», –  Наталія Базилевська, Голова Правління СК «Граве Україна» та СК «Граве Україна Страхування життя».

В МТБ Банку впевнені, що співпраця с таким відомим брендом, як GRAWE, надасть клієнтам як банку, так і страхової кампанії значні переваги, а також значно посилять захист їх фізичного добробуту та майновий стан.

Довідка: Grazer Wechselseitige Versicherung AG (GRAWE) є одним з найбільших та найповажніших фінансових товариств Австрії (рік заснування - 1828). До складу фінансового концерну GRAWE входять багато страхових компаній у Центральній та Східній Європі, банки, інвестиційні компанії та компанії з управління нерухомістю. В Україні концерн представлений двома дочірніми страховими компаніями – СК «Граве Україна» та СК «Граве Україна Страхування життя».

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти