Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК ПРИЄДНАВСЯ ДО BANK ID НБУ

Приватним особам
23.07.2020
МТБ БАНК ПРИЄДНАВСЯ ДО BANK ID НБУ - фото - mtb.ua

Система BankID НБУ надала громадянам України зручний і безпечний доступ до державних, фінансових, комерційних та інших послуг, які можуть надаватися дистанційно, але вимагають ідентифікації.

Електронна ідентифікація фізичних осіб з використанням Системи BankID НБУ відбувається шляхом передачі персональних даних такої особи від абонента - ідентифікатора (банку, в якому відкрито рахунок користувача) до абонента - постачальника послуг.

Клієнти МТБ Банку - фізичні особи - тепер можуть отримати зручний та безпечний доступ до державних, фінансових, комерційних та інших послуг, які надаються дистанційно і вимагають ідентифікації. BankID НБУ відкриває доступ до послуг понад 40 державних і громадських установ, у тому числі Єдиного державного порталу адміністративних послуг, Державної міграційної служби, Центру надання адмінпослуг, онлайн-сервісу державних послуг "Дія" і Єдиної системи місцевих петицій.

Як клієнтам МТБ БАНКу скористатися сервісом BankID НБУ?

  • На сайті постачальника послуг необхідно вибрати опцію «Увійти через BankID».
  • У «вікні» обрати ПАТ «МТБ БАНК».
  • Ввести дані для ідентифікації (номер картки і фінансового номер телефону).
  • Ввести SMS-пароль, який надійшов на фінансовий телефон.
  • Як тільки в новому «вікні» відобразиться інформація, що є необхідною для передачі постачальнику послуг, достатньо підтвердити свою згоду на передачу даних.
  • Після цього МТБ БАНК передає необхідну інформацію (наприклад, ПІБ, ІПН, номер телефону) постачальнику послуг.
  • Тепер ви можете користуватися необхідними вам послугами.

З переліком установ, що підтримують технологію системи BankID НБУ можна ознайомитися за посиланням id.bank.gov.ua

Для успішної ідентифікації в системі BankID НБУ в банківських документах повинен бути зафіксований актуальний фінансовий номер телефону клієнта. У разі будь-яких змін прохання актуалізувати інформацію в банку.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти