Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК став одним з переможців ХХІ  Конкурсу - промоції Львівського підприємництва  «Обличчя міста -2021»

Приватним особам
16.12.2021
МТБ БАНК став одним з переможців ХХІ  Конкурсу - промоції Львівського підприємництва  «Обличчя міста -2021» - фото - mtb.ua

МТБ БАНК став переможцем у номінації  «У світі грошей: Львів-фінансовий» ХХІ  Конкурсу - промоції Львівського підприємництва  «Обличчя міста -2021».

Конкурс «Обличчя міста» став доброю традицією Львова і цьогоріч в конкурсі взяли участь  34 компанії та організації, перемогу у номінаціях здобули 14 з них.

"Перемога Львівського офісу МТБ БАНК у цій номінації засвідчує динамічне зростання бізнесу банку в регіоні як з юридичними особами так і в сфері роздрібного бізнесу, - зазначив керуючий Львівським відділенням МТБ БАНК Дмитро Ткаченко. -  Завдяки активному впровадженню сучасних цифрових рішень і гнучкому підходу до потреб наших клієнтів, банк з оптимізмом дивиться у майбутнє і впевнений що  наша активність на теренах Західної України буде лише зростати, заради інтересів наших діючих та потенційних клієнтів".    

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти