Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК у партнерстві з ЄІБ забезпечив фінансування інвестиційного проекту G.R. Agro

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
22.10.2021
МТБ БАНК у партнерстві з ЄІБ забезпечив фінансування інвестиційного проекту G.R. Agro - фото - mtb.ua

На початку 2021 року між ПАТ «МТБ БАНК», Міністерством фінансів України та Державним експортно-імпортним банком України укладено угоду, яка передбачає надання фінансування суб’єктам малого і середнього бізнесу України з метою підтримки реального сектора економіки України.

МТБ БАНК профінансував компанію ТОВ фірма «Адверс», що входить до групи компаній G.R. Agro для придбання 10 самоскидних напівпричепів об’ємом 50 м3 від компанії ZASŁAW та 10 тягачів від компанії Renault.  Відповідно частина проектів була профінансована власними кредитними коштами банку, а друга - за рахунок спільного Проекту України та Європейського інвестиційного банку на підтримку «Основний кредит для малих та середніх підприємств та компаній з середнім рівнем капіталізації».

 «У приватних підприємств  України є великий потенціал розвитку. Вчасне кредитування сприяє зростанню бізнесу та дозволяє не тільки збільшити займану ними частку внутрішнього ринку, а й успішно працювати на зовнішніх торгових майданчиках, - зазначає Голова Правління ПАТ «МТБ БАНК» Юрій Кралов. - Проект Європейського інвестиційного банку розроблено для розвитку та підтримки приватного бізнесу. І наш банк завжди готовий допомогти суб’єктам малого і середнього бізнесу скористуватися всіма перевагами, які надають партнерські програми МТБ БАНК з провідними європейськими інституціями.»

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти