Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ Банк  - учасник системи Power Banking

Приватним особам
12.01.2023
МТБ Банк  - учасник системи Power Banking - фото - mtb.ua

За ініціативи Національного банку всі системно важливі банки об'єдналися для створення спільної банківської мережі Power Banking.   Мережа налічує вже понад 1 000 відділень, забезпечених альтернативними джерелами енергії та резервними каналами зв’язку, посиленою інкасацією готівки та додатковим персоналом.

МТБ Банк приєднався до банківської мережі Power Banking, 64% відділень у 14 регіонах країни присутності банку здатні працювати за повного блекауту.

Відділення забезпечені необхідним обладнанням та резервними каналами зв’язку для роботи за відсутності електроенергії. Тут можна:

- отримати готівку в банкоматі або касі

- здійснити платежі

- переказати чи отримати кошти

- проконсультуватися у менеджерів стосовно фінансових питань

У відділеннях МТБ Банк, що входять до  Power Banking діє "банкоматний національний роумінг":  скасована  комісія за зняття готівки з платіжних карток банку у власній мережі банкоматів та збільшено безкоштовний поріг на зняття готівки до 20 000 грн. на добу у мережі інших українських банків.

Також нагадуємо, що в нашій мережі банкоматів вже 4 місяці діє ліміт на зняття з платіжних карток інших українських банків у розмірі 30 000 грн на добу.

Перелік відділень МТБ Банк, що входять до системи Power Banking можна подивитися на нашому сайті:

Вся мережа Power Banking  доступна за посиланням: power.bank.gov.ua.

Також слідкуйте за новинами банку тут:

Web: mtb.ua

Facebook: facebook.com/mtb.ua

Telegram: t.me/MTB_BANK

Instagram: instagram.com/mtb_bank/

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти