Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК встановив кореспондентські відносини з The Bank of New York Mellon Corporation

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
02.06.2022
МТБ БАНК встановив кореспондентські відносини з The Bank of New York Mellon Corporation - фото - mtb.ua

Піклуючись про якість обслуговування, зручність та комфорт для своїх клієнтів, МТБ БАНК продовжує розширювати мережу банків-партнерів. Так, в травні 2022 відбулося  встановлення прямих кореспондентських відносин із BNY MELLON, однією із найстаріших банківських корпорацій Сполучених Штатів Америки, зі штаб-квартирою в Нью-Йорку.

Партнерство з BNY MELLON, який входить до переліку глобально системно значущих банків світу, G-SIBs, є безумовно яскравою ознакою міцної  ділової репутації МТБ БАНК, черговим підтвердженням наявності високого рівня довіри з боку провідних закордонних фінансових інститутів, стабільності та належної підтримки міжнародного іміджу банку.

Ростислав Іванов, заступник голови Правління  МТБ БАНК, так прокоментував цю подію: «Відкриття прямого кореспондентського рахунку в доларах США в BNY MELLON в умовах сьогодення було непростим завданням. Наш шлях до цієї мети не був легким, але як кажуть: як дбаєш,  так і маєш! Команда банку  провела величезну роботу для того, щоб це партнерство відбулося і ми змогли забезпечити нашим клієнтам найбільш зручні можливості для їх платежів у доларах США. Я впевнений, що всі переваги відчуються відразу».

Зараз мережа банків-кореспондентів МТБ БАНК налічує 24 банки в різних країнах світу, в тому числі українських банків – 9.

При цьому особлива увага приділяється двостороннім партнерським відносинам, зважаючи на перспективність відповідних регіонів країни та світу для розширення географії зовнішньоекономічних та транскордонних платежів клієнтів МТБ БАНК.

Окрім BNY MELLON основними банками-кореспондентами МТБ БАНК є наступні фінустанови:

  • Raiffeizen Bank International, Австрія
  • Industrial Bank Co., Китай

Із   переліком банків-кореспондентів можна ознайомитись на сайті МТБ БАНК: http://surl.li/ccrfx

Довідково:

ПАТ “МТБ БАНК» працює на фінансовому ринку України протягом 28 років та надає весь спектр банківських послуг роздрібним і корпоративним клієнтам. України.

Надійність МТБ БАНК підтверджена членством і участю в міжбанківських об'єднаннях, асоціаціях і міжнародних організаціях, таких як: Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, Master Card Worldwide, Visa International Inc., Union Pay International, Western Union, SWIFT, Thomson Reuters, Національний Депозитарій України, незалежна асоціація банків України (НАБУ). ПАТ «МТБ БАНК» є дійсним учасником Українського національного комітету Міжнародної торгової  палати (ICC) та Уповноваженим банком, через який здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних організацій, а також має статус Гаранта Митної служби України з надання фінансових гарантій щодо забезпечення оплати митних платежів.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти