Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Надійність депозитів в МТБ БАНК  на найвищому рівні

Приватним особам
31.05.2022
Надійність депозитів в МТБ БАНК  на найвищому рівні - фото - mtb.ua

Стабільний відсотковий прибуток і захист від інфляції – запорука успішного інвестування. Сьогодні важливо не тільки зберегти кошти, а й примножити їх.

Раді повідомити, що незалежне рейтингове агентство  «Кредит-рейтинг» оновило рейтинги надійності банківських вкладів і МТБ БАНК знову отримав найвищу оцінку – «5».

Це означає, що розміщувати свої кошти на депозитних рахунках в нашому банку не тільки вигідно, а й максимально безпечно.

Тим більше, що нещодавно депозит від МТБ БАНК «Мобільний капітал» посів п’яте місце у рейтингу кращих депозитів в гривні на два місяці.

Ми пропонуємо декілька цікавих продуктів, обрати зручний депозит в МТБ БАНК можна тут: https://www.mtb.ua/personal/deposits

Нагадуємо, що на період дії воєнного стану та протягом трьох місяців після нього, повернення 100% депозитів гарантовано державою.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти