Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

НБУ повернув МТБ БАНКу 4,35 млн.грн

Приватним особам
Бізнесу
18.02.2021
НБУ повернув МТБ БАНКу 4,35 млн.грн - фото - mtb.ua

Верховний суд України залишив без змін рішення попередніх судових інстанцій про скасування накладення штрафу в 4,35 млн грн Національним банком України на МТБ БАНК.

У квітні 2019 року НБУ наклав на "МТБ БАНК" штраф у розмірі 4,35 млн грн.  Підставою для прийняття такого рішення стало встановлення НБУ нібито факту вчинення ПАТ "МТБ БАНК" ризикової діяльності у сфері фінансового моніторингу.  МТБ БАНК сплатив штраф, однак оскаржив дії НБУ в суді.

Як повідомляє прес-служба НБУ, Верховний суд 10 грудня 2020 року залишив без змін судові рішення Одеського окружного адміністративного суду від 3 грудня 2019 року і П'ятого апеляційного адміністративного суду від 10 червня 2020 року про скасування рішення Нацбанку про накладення штрафу на ПАТ "МТБ БАНК "в розмірі 4,35 млн, прийнятого в квітні 2019 року.

У повідомленні НБУ відзначається, що сплачені кошти Нацбанк повернув банку в добровільному порядку.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти