Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Обережно, шахраї!

Приватним особам
28.04.2021
Обережно, шахраї! - фото - mtb.ua

Останнім часом отримуємо інформацію про те, що від імені МТБ БАНКу надсилаються шахрайські повідомлення, в яких пропонується перейти за посиланням, нібито, на сайт банку.

Посилання скеровує на фішинговий сайт, перехід на який відкриває шахраям доступ до ваших рахунків і, зрештою, можлива втрата коштів. 

Наголошуємо: комунікація  банку та його працівників із клієнтами відбувається виключно за допомогою офіційних каналів.

Такими є:

  • call-center банку - 0 800 500-255;
  • офіційний сайт банку – mtb.ua;
  • офіційна сторінка у Facebook (відзначена блакитною галочкою);
  • СМС-розсилка на фінансовий номер телефону;
  • ваш персональний менеджер, якого знаєте особисто.

Укотре звертаємо увагу на те, що у випадку отримання вами повідомлення сумнівного змісту або дзвінка нібито від імені МТБ БАНКу,  у жодному разі не переходьте за посиланнями!

Працівник банку ніколи, за жодних обставин, не вимагатиме від вас надати персональні дані, а також – паролі, ключі,CVV код тощо. Найкраще, що можна зробити у цій ситуації – зателефонувати до банку за номером, який вказаний на зворотній стороні картки, чи своєму персональному менеджеру.

Будьте уважні, аби не стати жертвою шахраїв!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти