Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ПАРТНЕРСЬКА ПРОГРАМА З ОСАЦВ

Приватним особам
Бізнесу
20.09.2018
ПАРТНЕРСЬКА ПРОГРАМА З ООГА - фото - mtb.ua

ПАТ "МТБ БАНК" є фінансовим Партнером Одеської обласної державної адміністрації в частині участі Банку в Програмі розвитку конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва Одеської області на 2017-2020 рр., яка затверджена Рішенням обласної ради від 16.06.2017г.  №405-VІІ.

 Ця програма передбачає компенсацію суб'єктам господарської діяльності 10% річних від процентної ставки Банку з обласного бюджету, але не більше суми відсотків 50 000 грн в місяць по одній кредитній угоді.

 Право на отримання компенсації мають суб'єкти малого та середнього підприємництва, які зареєстровані та здійснюють діяльність на території Одеської області не менше 1 року, не мають простроченої заборгованості з виплати заробітної плати, а також заборгованості перед бюджетом і державними цільовими фондами;  не перебувають у стані банкрутства, або на стадії ліквідації;  працюють в межах видів діяльності відповідно до КВЕД 2010, що потрапляють в секції «С», «D», «H», «N».

 Основні параметри кредитування:

 - сума кредиту - до 5 млн.грн;

 - валюта кредиту - гривня;

 - термін кредитування - до 3-х років;

 - мета кредитування:

  1. Придбання обладнання та інших основних засобів виробничого призначення.
  2. Модернізація технологічного процесу виробництва з метою зниження його собівартості.
  3. Впровадження технологій енергоефективності в виробничий процес.
  4. Розробка нових видів продукції (товарів).

 Детальніше з програмою можна ознайомитися на сайті www.ooda.biz.ua.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти