Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ПІДТРИМКА СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ ДЕРЖАВОЮ ТА МТБ БАНКом

Приватним особам
Бізнесу
16.07.2019
ПІДТРИМКА СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ ДЕРЖАВОЮ ТА МТБ БАНКом - фото - mtb.ua

ПІДТРИМКА СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ ДЕРЖАВОЮ ТА МТБ БАНКом
Нашім клієнтам держава компенсує 25% витрат на сільгосптехніку
Цьогоріч вже півтори тисячи українських виробників сільгосппродукції скористалися державною програмою часткової компенсації вартості при купівлі вітчизняної техніки та обладнання. За цією програмою з держбюджету було компенсовано аграріям 174,6 млн грн. Найбільше коштів отримали аграрії Вінниччини (22,5 млн грн), Сумщини (15,5 млн грн) та Одещини (12 млн грн).
Так, згідно Меморандуму, який підписали ПАТ «МТБ БАНК» та Мінагрополітики, цього тижня клієнти МТБ БАНКу придбали сільгосптехніку вітчизняного виробництва та вже отримали 25% від суми покупки. Співпраця МТБ БАНКу та Мінагрополітики дає можливість сільгоспвиробникам не тільки суттєво економити на оновленні парку своєї техніки, а й збільшувати прибутки внаслідок підвищення технологічного рівня, що призводить до якіснішого стану виробництва. Фахівці радять активніше користатися програмою державної підтримки сільгоспвиробників , адже це той інструмент, який може призвести до суттєвого розвитку малих та середніх господарств.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти