Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ПОСІВНА З МТБ БАНК: ШВИДКО Й ЕФЕКТИВНО

Приватним особам
Бізнесу
24.04.2020
ПОСІВНА З МТБ БАНК: ШВИДКО Й ЕФЕКТИВНО - фото - mtb.ua

МТБ БАНК давно й успішно кредитує агровиробників, використовуючи для цього різні способи - від поповнення оборотних коштів до вигідного придбання сільгоспобладнання, засобів захисту рослин, насіння, добрив і палива. Фахівці банку з цією метою розробили лінійку партнерських програм, у рамках яких фермери та великі холдинги можуть забезпечити ефективне проведення посівної кампанії.

Клімат на Землі змінюється і це повною мірою відчуває сільськогосподарська сфера економіки. Цьогоріч у деяких областях України - наприклад, у південних регіонах - стурбовано говорять про зниження врожайності внаслідок безсніжної зими та малої кількості опадів. У цих умовах краще за все не чекати милості від природи, а зберегти та примножити врожай за допомогою зрошувального обладнання. Тим паче, що завдяки спеціальній програмі МТБ БАНКу його можна придбати з мінімальними кредитними витратами.

МТБ БАНК спільно з ТОВ «Іригатор Україна» вже другий рік поспіль реалізує проект кредитування сільгоспвиробників, що дозволяє отримати до 3 мільйонів гривень під заставу фінансової аграрної розписки або під заставу техніки, нерухомості, обладнання тощо, на придбання іригаційних систем і устаткування для зрошення. Фахівці впевнені, що фінансування виробництва зернових і олійних культур, вирощування овочів і фруктів у рамках цієї партнерської програми допоможе підвищити продуктивність, ефективність виробництва, і, в результаті, збільшить прибуток.

МТБ БАНК також рекомендує звернути увагу на такі агропродукти та партнерські програми банку: швидкий овердрафт для юридичних осіб та ФОП (поповнення оборотних коштів до 500 тисяч гривень),  кредит «AgroNew» (до 5 мільйонів гривень), «UKRAVIT & MTB BANK» (засоби захисту рослин), «SBPM & MTB BANK» (мінеральні добрива та паливно-мастильні матеріали), «SERVICE-AGROZAPAD & MTB BANK» (добрива, насіння, засоби захисту рослин), «OSTCHEM RETAIL & MTB BANK» (мінеральні добрива). Кожен сільгоспвиробник може вибрати для себе найбільш зручну пропозицію від МТБ БАНКу та вигідно інвестувати кошти в майбутній урожай.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти