Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

РЕСПЕКТ - той самий випадок, коли партнер МТБ БАНКу повністю виправдовує свою назву!

Приватним особам
Бізнесу
15.05.2020
РЕСПЕКТ - той самий випадок, коли партнер МТБ БАНКу повністю виправдовує свою назву! - фото - mtb.ua

12 травня  до нашого партнера  Страхової Компании "РЕСПЕКТ"  надійшла перша заява про страхову подію від клієнта "МТБ БАНК", який придбав страховку «Нещасний випадок» в нашій мережі і вже наступного дня людина  отримала страхове відшкодування!

Страховка від нещасного випадку дозволяє фінансово компенсувати тимчасову втрату працездатності внаслідок  раптової, випадкової, короткочасної, непередбачуваної,  недобровільної та незалежної  від волі застрахованої особи події.

Страхова сума покриття по  полісу від нещасних випадків - до 100 000 грн (і навіть більше!), а минимальний страховий внесок – від 24 грн.

Купуйте страховий поліс у відділеннях нашого банку, та будьте впевнені, що турбуватися про гроші у будь-якому страховому випадку не треба. Все вирішать СК «Респект» з МТБ БАНКом!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти